Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling in huis heb?
Ik probeer de producten zo snel mogelijk op te post te doen, vaak houdt dit in dat je binnen 2 tot 4 werkdagen je bestelling in huis hebt, tenzij anders vermeldt op de webshop. Digitale patronen ontvang je binnen 24 uur in je mailbox.

Waar is mijn pakketje?
Iedere bestelling wordt verzonden met Track & Trace code. Deze code ontvang je via e-mail zodra het pakket op de post gaat. Met deze code kun je via PostNL jouw pakket volgen.

Het product dat ik zoek is uitverkocht, komt het nog terug in voorraad?
Misschien wel! Stuur een mailtje naar info@vanfaya.nl zodat je als eerste op de hoogte bent zodra het product weer op voorraad is.

Hoe houd ik mijn leren product zo lang mogelijk goed?
De producten van Van Faya zijn gemaakt van geprint koeienleer. Dit is een natuurlijk materiaal dat kwetsbaar is en daarom kan er in de loop der tijd, door vocht en wrijving met andere materialen, haar uitvallen. Zuinig omgaan met het leer verlengt de levensduur van je product. Wear with love, treat with care.

Heb ik garantie op mijn product?
De grondstof van de producten van Van Faya betreft geprint koeienleder. Omdat dit een organisch materiaal is, is het onmogelijk om hier garantie op te geven. Het kan voorkomen dat er haartjes loslaten, dit is onvermijdelijk. Het advies is om zuinig om te gaan met jouw Van Faya product. Dit verlengt de levensduur van jouw product. Ook kan er geen garantie gegeven worden op drukknopen. Deze worden zorgvuldig gecontroleerd voordat het product naar de klant verzonden wordt.

Waar en door wie is mijn product gemaakt?
De producten worden door mij, Faya (en met heel veel hulp van moeder Antoinette) gemaakt. Thuis, met de hand! 

Mag ik mijn bestelling retourneren?
Ja, dat mag (met uitgang van digitale patronen). Binnen 14 dagen na de factuurdatum kun je jouw pakketje retourneren. Bekijk meer informatie over ruilen en retourneren. Vergeet niet het retourformulier mee te sturen, zodat ik weet van wie de bestelling komt. Digitale patronen kunnen niet geretourneerd worden.

Ik wil een product cadeau doen maar twijfel over de print of kleur. Wat moet ik doen?
Ik heb daar een handige oplossing voor! Stuur mij een mail of DM via Instagram.

Hoe kan ik Van Faya het beste contacten?
Heb je een vraag? Je kunt mij het beste een e-mail sturen naar info@vanfaya.nl of een DM sturen via Instagram @vanfaya

Kan ik je ook bellen?
Overdag ben ik bijna altijd aan het werk en daarom is het voor mij lastig om telefonisch bereikbaar te zijn. Mochten we er via de mail niet uit komen, maak ik graag een uitzondering.

Is het mogelijk om producten te komen bekijken?
Ja hoor, mail mij wel even voor een afspraak. Je kunt de producten komen bekijken in Sambeek. Uiteraard hoef je geen verzendkosten te betalen als je jouw bestelling zelf ophaalt. 

Hoe kan ik het beste op de hoogte blijven van Van Faya?
Super leuk! Je kunt Van Faya volgen op Instagram via @vanfaya of je inschrijven voor de nieuwsbrief

© 2018 - 2024 Van Faya | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel