Al van kleins af aan roep ik dat ik een eigen bedrijf wil. Sinds eind mei 2018 is het dan zo ver: ik startte met mijn webshop www.vanfaya.nl, waar ik zelfgemaakte leren producten verkoop. En ik ben trotser dan ooit! Hoe deze shop tot stand kwam?

Alles wat ik maak zijn producten die ik zelf wilde hebben, maar niet naar mijn smaak of voor de juiste prijs kon vinden. Als ik toffe producten zie denk ik al gauw: kan ik dit ook zelf maken?

Ik ben omringd door creatievelingen en werd daardoor geïnspireerd om aan de slag te gaan. Mijn moeder volgde een tassencursus en met haar hulp ontwierp ik een zebraprint portemonnee, paspoorthoes en belt bag waar ik op social media zóveel complimentjes over kreeg dat ik wist dat ik hier meer mee kon gaan doen.

Na de start van mijn webshop ben ik al gauw zelf gestart met de tassencursus. Van 2019 t/m 2022 heb ik les gevolgd bij De Leermakerij en verschillende modules succesvol afgerond. Inmiddels maak ik veel handtassen voor mezelf, maar waarom niet delen met jullie?! Daarom ga ik binnenkort ook mijn eigen digitale patronen verkopen. Houd de website in de gaten.

Liefs, Faya

© 2018 - 2024 Van Faya | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel