Al van kleins af aan roep ik dat ik een eigen bedrijf wil. Sinds eind mei 2018 is het dan zo ver: ik startte met mijn webshop www.vanfaya.nl, waar ik zelfgemaakte leren producten verkoop. En ik ben trotser dan ooit! Hoe deze shop tot stand kwam?

Alles wat ik maak zijn producten die ik zelf wilde hebben, maar niet naar mijn smaak of voor de juiste prijs kon vinden. Als ik toffe producten zie denk ik al gauw: kan ik dit ook zelf maken?

Ik ben omringd door creatievelingen en werd daardoor geïnspireerd om aan de slag te gaan. Mijn moeder volgde een tassencursus en met haar hulp ontwierp ik een zebraprint portemonnee, paspoorthoes en belt bag waar ik op social media zóveel complimentjes over kreeg dat ik wist dat ik hier meer mee kon gaan doen.

En dan de naam Van Faya... Als kleine peuter wilde ik vroeger altijd alle cadeautjes uitpakken. Ik woonde tot mijn 4e op Sint Maarten dus als bezoek cadeautjes voor mijn broertje en mij meenam riep ik bij alles ''Van Faya!''. Deze woorden krijg ik nog regelmatig te horen van mijn ouders. Zo ontstond de naam Van Faya.

Ik vind het super leuk om steeds nieuwe producten te maken. Heb je een idee voor Van Faya? Laat het me weten!

Liefs, Faya

Benieuwd naar alles wat ik met Van Faya heb bereikt? Bekijk hier alle bereikte GOALS

© 2018 - 2023 Van Faya | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel