Algemene voorwaarden

Op deze pagina volgt een hele saaie, standaard tekst waarin alle regels over onze overeenkomst staan. Hierdoor word zowel jij als koper, als ik als verkoper beschermd. Dat is wel zo eerlijk! Als je een bestelling plaatst bij Van Faya ga je akkoord met deze algemene voorwaarden.

Artikel 1: Leverings- en betalingsvoorwaarden
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen die worden geplaatst via www.vanfaya.nl.

Artikel 2: Aanbod
De weergegeven producten kunnen afwijken van de werkelijkheid. Dit komt omdat de producten zijn gemaakt van een natuurlijk materiaal, namelijk geprint koeienleder. Ieder exemplaar is daarom uniek. Een klein verschil in kleur of print is daarom onvermijdelijk.

Artikel 3: Bestellen
Bestellingen kunnen geplaatst worden via www.vanfaya.nl. Na het plaatsen en betalen van een bestelling ontvangt de koper een bevestiging via het opgegeven e-mailadres. Na betaling wordt het product zo spoedig mogelijk verzonden naar het opgegeven afleveradres, minimaal binnen 14 dagen. Het afleveradres dient correct te worden ingevuld. Bij een foutief afleveradres ligt de verantwoordelijkheid bij de koper.

Artikel 4: Betaalwijze
Alle genoemde prijzen zijn in Euro’s (€) en inclusief BTW. Bestellingen kunnen betaald worden via iDEAL, eenmalige machtiging, credit card en achteraf betalen.

Artikel 5: Verzending
Bestellingen worden alleen op adressen binnen Nederland geleverd. Verzending binnen Nederland bedraagt €3,80. Retourkosten worden niet vergoed.

Artikel 6: Garantie
De grondstof van de producten van Van Faya betreft in de meeste gevallen geprint koeienleder of ponyhuid. Dit is erg kwetsbaar en daarom kan er in de loop der tijd, door vocht en wrijving met andere materialen, haar uitvallen. Omdat dit een organisch materiaal is, is het onmogelijk om hier garantie op te geven. Het advies is om zuinig om te gaan met de producten van Van Faya. Dit verlengt de levensduur van jouw product.

Is jouw product defect en is dit naar jouw mening binnen een te korte termijn? Stuur dan een mailtje naar info@vanfaya.nl zodat we er hopelijk samen uit kunnen komen.

Artikel 7: Privacy
De door jou verstrekte persoonlijke gegevens voor betaling en bezorging zijn strikt vertrouwelijk en stelt Van Faya in staat de betaling te regelen en de artikelen bij jou te bezorgen. Op alle bestellingen bij Van Faya is het Nederlands recht van toepassing, waarbij geschillen zullen worden voorgelegd aan een bevoegde Nederlandse rechter. Vanfaya.nl maakt gebruik van ‘’cookies’’ om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de website gebruiken. Deze worden verzameld om beter inzicht te krijgen in de klanten en zodat diensten hierop afgestemd kunnen worden. Je kunt het gebruik van cookies naar eigen wens accepteren of niet accepteren.

Artikel 8: Retourrecht
Van Faya besteed de uiterste zorg aan iedere bestelling, maar mocht je op enige manier toch niet tevreden zijn, dan kan een bestelling altijd geretourneerd worden. Voor alle bestelde producten geldt een herroepingsrecht van 14 kalenderdagen na ontvangst van het artikel. Onderstaande voorwaarden zijn van belang bij het retourneren van een bestelling:
- Het product is niet gebruikt
- Het product verkeert in dezelfde staat als tijdens het moment van ontvangst
- Het artikel is verpakt in een verzenddoos

Gedurende 14 kalenderdagen mag je de overeenkomst ontbinden. Tijdens deze termijn dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Je dient bestelde producten slechts in die mate uit te pakken of te gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden. Als je van je herroepingsrecht gebruik wilt maken, dien je het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat te retourneren conform de instructies op het retourformulier. Het retourformulier is te vinden via: https://static.mijnwebwinkel.nl/winkel/vanfaya/files/nl_nl_1_Herroepingsformulier%20Van%20Faya.pdf?t=1526042741

Om gebruik te maken van je herroepingsrecht is het voldoende om het retourformulier, die je hebt ontvangen bij je bestelling, volledig in te vullen en mee te sturen met het pakket. Houd er rekening mee dat de artikelen niet later dan 14 dagen, na de dag waarop je melding hebt gemaakt van de herroeping via info@vanfaya.nl, terug zendt naar het gegeven adres.

Retourzending van producten is voor rekening en risico van de koper. Brievenbuspakket verzending inclusief Track & Trace code kost gemiddeld €4,35. Het is verstandig bij retourzendingen een verzendbewijs te vragen. Indien de producten ongebruikt zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, betaalt Van Faya het bijbehorende bedrag binnen 30 dagen na retourontvangst terug. Retourneer je de hele bestelling? Dan ontvang de verzendkosten, die je hebt gemaakt bij het plaatsen van je bestelling, terug.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2018 - 2024 Van Faya | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel