Ruilen en retourneren

Je kunt een bestelling van Van Faya (m.u.v. de digitale patronen) binnen 14 dagen retourneren. Volg daarvoor de volgende stappen:

Stap 1: Let op dat de retourzending aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • Het product is niet gebruikt.

  • Het product verkeert in dezelfde staat als tijdens het moment van ontvangst.

  • Het artikel is verpakt in een verzenddoos.

Stap 2: Mail info@vanfaya.nl met je ordernummer en het product dat je wilt retourneren.

Stap 3: Schrijf het retouradres op de verzenddoos en vraag een Track & Trace code bij de verzendpartij waarmee je je pakketje retourneert. Retourkosten zijn altijd voor rekening van de koper. De kosten van retourneren zijn afhankelijk van de verzend- methode en partij die je kiest. Brievenbuspakket verzending inclusief Track & Trace code kost gemiddeld €4,50.

Retouradres: Hoogeindseweg 19a, 5836CA Sambeek.

Retourner je een deel van je bestelling? Dan ontvang je het orderbedrag terug indien het geretourneerde product voldoet aan bovenstaande voorwaarden. Retourneer je de hele bestelling? Dan ontvang je het orderbedrag inclusief verzendkosten terug.

Je ontvangt het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van jouw retour. De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de koper. 

Het ruilen van een bestelling is helaas niet mogelijk. Retourneer jouw bestelling en plaats een nieuwe bestemming als je een ander product wilt ontvangen.

© 2018 - 2024 Van Faya | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel